Hoe stel ik mijn e-mail gegevens in met Microsoft 365

Om de e-mail instellingen aan te passen gaat u naar Instellingen -> Overige instellingen -> E-mail instellingen. Hier kunt u nieuwe e-mail instellingen toevoegen of bewerken.

E-mail instellingen

Invullen Basisintellingen

• Kies de juiste Organisatie en eventueel een suborganistatie
  • Vul het Van emailadres in met het juiste adres
  • Kies voor Microsoft OAuth: Ja
  • Vul bij Gebruikersnaam ook het e-mailadres in waarmee u kunt inloggen bij Microsoft
  • Klik vervolgens op Koppelen

U wordt nu automatisch doorgestuurd naar de loginpagina van Microsoft. Als er om gevraagd wordt, log dan hier in met het account van het e-mailadres waarmee u wilt e-mailen.

E-mail instellingen

Na het inloggen bij Microsoft wordt u ook automatisch weer teruggestuurd naar Lea. Nu is de koppeling gelukt en zijn alle benodigde gegevens ingevuld. U kunt nu met deze instelling e-mails versturen.

E-mail instellingen